Civis Mundi – uw bijdrage wordt gezocht!

Anne Scheltema BeduinCorruptie, Integriteit

Amsterdam, 10 januari 2014 – Sinds september 2012 verschijnen in Civis Mundi, Tijdschrift voor Politieke Filosofie en Cultuur (e-magazine, hoofdredacteur prof. Wim Couwenberg) artikelen over corruptie en integriteit. Redacteur voor dit onderdeel van het e-magazine is Michel van Hulten. Tot nu toe (inclusief het komende december artikel) zijn 7 artikelen in deze serie verschenen. Ze zijn allemaal vervolgens opgenomen op de website www.corruptie.org: ga op de home-page → Publicaties  → Civis Mundi.

Komende artikelen in nummers die verschijnen in 2014 worden vervolgens ook weer op de website opgenomen. Deze rubriek staat open voor auteurs van artikelen op dit vakgebied (artikel tot maximaal 5.000 woorden over corruptie en integriteit)! Stuur aan michelvanhulten@planet.nl.

Transparency International Nederland brengt u elke werkdag Nederlands en internationaal nieuws over corruptiebestrijding, integriteit en transparantie. TI-NL wil een overzichtelijk en toegankelijk medium zijn, vrij van advertenties en betaalmuren. Om dit mogelijk te maken bouwen wij op de steun van onze lezers. Leest u onze stukken met interesse? Overweeg dan om vandaag een donatie te doen.