Civis Mundi – uw bijdrage wordt gezocht!

Anne Scheltema BeduinCorruptie, Integriteit

Amsterdam, 10 januari 2014 – Sinds september 2012 verschijnen in Civis Mundi, Tijdschrift voor Politieke Filosofie en Cultuur (e-magazine, hoofdredacteur prof. Wim Couwenberg) artikelen over corruptie en integriteit. Redacteur voor dit onderdeel van het e-magazine is Michel van Hulten. Tot nu toe (inclusief het komende december artikel) zijn 7 artikelen in deze serie verschenen. Ze zijn allemaal vervolgens opgenomen op de website www.corruptie.org: ga op de home-page → Publicaties  → Civis Mundi.

Komende artikelen in nummers die verschijnen in 2014 worden vervolgens ook weer op de website opgenomen. Deze rubriek staat open voor auteurs van artikelen op dit vakgebied (artikel tot maximaal 5.000 woorden over corruptie en integriteit)! Stuur aan michelvanhulten@planet.nl.