Door lid te worden van TI-NL versterk je de positie van TI-NL waardoor wij meer invloed kan uitoefenen op regelgeving en beleid. Zo kan ook in Nederland integriteit, inzichtelijkheid, verantwoording worden bevorderd en corruptie worden tegengaan.


Door middel van jouw bijdrage kan TI-NL de thema’s concreet maken, onder meer door middel van het organiseren van bijeenkomsten en door het onder de aandacht brengen bij beleidsmakers en de wetgever.


Transparency International Nederland (TI-NL) is dé corruptie waakhond van Nederland en streeft naar een transparanter en ethischer bedrijfsleven en publieke sector.


Als lid van TI-NL draag je bij aan onze missie voor een transparanter Nederland. Je hebt toegang tot informatie, onderzoeken en het netwerk van Transparency International en je bezoekt door TI-NL georganiseerde bijeenkomsten, al dan niet met andere organisaties gezamenlijk georganiseerd. Leden ontvangen de nieuwsbrief INTEGRITIJD en krijgen de mogelijkheid twee keer per jaar deel te nemen aan de Algemene Ledenvergadering waar presentaties worden gehouden door interessante sprekers.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.