Möllenkamp

How to Bribe: een typologie van omkoping en hoe je het kunt tegen gaan

Anne Scheltema BeduinCorruptie, Omkoping, Onderzoeken, Publicaties

Transparency International UK heeft een nieuw handboek gepresenteerd:’How to Bribe: a typology of bribe-paying and how to stop it’. Het handboek boogt op de wereldwijde ervaringen van Transparency International. Van extravagante gastvrijheid tot offshore overeenkomsten, How to Bribe is ontwikkeld om individuen en bedrijven te helpen hoe zij omkoping kunnen anticiperen, herkennen, vermijden en tegengaan.

U leest het rapport hier.

Transparency International Nederland brengt u elke werkdag Nederlands en internationaal nieuws over corruptiebestrijding, integriteit en transparantie. TI-NL wil een overzichtelijk en toegankelijk medium zijn, vrij van advertenties en betaalmuren. Om dit mogelijk te maken bouwen wij op de steun van onze lezers. Leest u onze stukken met interesse? Overweeg dan om vandaag een donatie te doen.