Gustave Sharangabo Makonene of TI Rwanda

Anne Scheltema BeduinExtern nieuws, Kwesties, Organisatie

Amsterdam, 17 juli 2014 – Transparency International, haar afdelingen en partners in meer dan 110 landen over de hele wereld, individuele leden, de internationale raad van bestuur en adviesraad willen hun diepste medeleven betuigen aan de familie van Gustave Sharangabo Makonene, een gerespecteerd lid van Transparency International Rwanda, die vandaag een jaar geleden werd vermoord.

Als een beweging die erop gericht is corruptie te stoppen en waardigheid in het dagelijkse leven van mensen te brengen, zullen we Gustave nooit vergeten. We kunnen niet rusten voordat de verantwoordelijken voor het gerecht zijn gekomen.

Transparency International ondersteunt in deze tijd van grote droefheid en verdriet de familie van Gustave en Transparency International Rwanda.