Fraude Film Festival – 1 & 2 oktober 2014

Anne Scheltema BeduinExtern nieuws, Feature, News

Amsterdam, 21 augustus 2014 – Op 1 en 2 oktober 2014 wordt het eerste Nederlandse Fraude Film Festival (FFF) georganiseerd in EYE Amsterdam. Op deze inspirerende plek worden twee dagen lang films getoond die alles te maken hebben met fraude en de bestrijding ervan. Het FFF heeft als doel om het maatschappelijk bewustzijn omtrent fraude te vergroten. Het betreft een tweedaags onafhankelijk en kwalitatief hoogstaand evenement voor zowel de publieke als de private sector.

De eerste dag is besloten voor genodigden uit de wereld van de fraudebestrijding. Op donderdag 2 oktober krijgt het brede publiek op informele wijze een breed en gevarieerd beeld van fraude en de invloed ervan op onze maatschappij.

Het Fraude Film Festival biedt een andere kijk op fraude.

Het FFF is onder andere gesteund door Fortress Group (Naarden), de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB), SAS Institute B.V., Allen & Overy, Deloitte, Equens, de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), BijzonderStrafrecht.nl en Brantjes Advocaten. De opbrengsten van het festival gaan naar Transparency International Nederland.

Voor meer informatie, kijk op de website van het FFF.