Unmask the Corrupt

Anne Scheltema BeduinFeature, Internationaal, Kwesties, Organisatie, Uncategorized

Amsterdam, 24 september 2014 – Een onderdeel van het wereldwijde project van Transparency International ‘No impunity’, is de ‘Unmask the Corrupt’ campagne. Corrupte politici en bedrijven uit binnen- en buitenland blijven ongestraft wegkomen en genieten een luxueuze levensstijl bekostigd van gestolen publieke gelden.

Het is tijd dat corrupte mensen niet langer hun identiteit en illegale activiteiten kunnen verbergen. Help ons hen te ontmaskeren door te eisen dat de schimmige bedrijven via welke zij hun geld smokkelen publiek geregistreerd worden, zodat wij allen kunnen zien wie hiervan de begunstigden zijn.

Doe mee met onze ‘Thunderclap‘ actie, om de G20 leiders te overtuigen dat het tijd is de corruptie te ontmaskeren.

Lees hier verder.