Conferentie Corporate Responsibility

Anne Scheltema BeduinEvenementen, Event, Extern nieuws, Feature, Symposium, Wetgeving

Op 23 april 2015 houdt de Nijmegen School of Management een Corporate Responsibility conferentie. Tijdens deze conferentie zullen interactieve workshops aan studenten, promovendi, alumni en andere geïnteresseerden de kans geven van gedachten te wisselen met vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en NGOs.

Onder andere ING, Shell, Unilever en TI-NL zullen een workshop geven. Doel is een zinvolle dialoog tussen alle deelnemers in plaats van een eenzijdige presentatie. Tijdens de plenaire discussie zullen de geleerde lessen uit de workshops de revue passeren.

De Corporate Responsibility conferentie is relevant voor iedereen die geïnteresseerd is in de wijze waarop multinationals en grote organisaties hun stakeholdermanagement organiseren. Conflicterende opvattingen over fossiele brandstoffen, verantwoord ondernemen en investeren illustreren hoe gecompliceerd de realiteit is waarbinnen managers in toenemende mate beslissingen moeten nemen. Dit wordt verder gecompliceerd door stakeholder relationships en corruptie risico’s. Het is een voortdurend veranderend speelveld, zonder makkelijke antwoorden.