DECEMBER FUNDRAISING MAAND

Lotte RooijendijkFeature, Organisatie, Uncategorized

Amsterdam, 1 december 2015 – Transparency International is actief in meer dan 100 landen, waaronder Nederland. In Nederland zijn we nog relatief klein en het is heel belangrijk dat daar verandering in komt. Daarom is deze maand de Transparency International Nederland Fundraising Maand.

In deze maand doen we ons best zo veel mogelijk (structurele) donaties binnen te halen, leden te werven en naamsbekendheid te vergroten.

Om dit voor elkaar te krijgen hebben we UW HULP hard nodig! Als u lid bent van Transparency
International staat u al achter ons doel en steunt u ons al in de strijd tegen corruptie. Als u nog geen lid bent, bekijkt u dan deze trailer en vind uit wat wij doen!

Om ons doel te bereiken is het belangrijk dat we meer mensen verzamelen die met ons mee willen doen. Hoe groter onze achterban, hoe grotere impact we kunnen maken in de strijd tegen corruptie.

Om ons te helpen met het afvinken van onze decemberdoelen kunt u het volgende doen:

  1. Deel onze Facebook-pagina met al uw Facebook contacten en vraag hen om ons te liken. Bij iedere 1000 likes verloot TI-NL een cadeau.
  2. Verwijs potentiële nieuwe leden door naar deze pagina. Hier kunnen zij zich inschrijven voor Transparency International Nederland.
  3. Vraag al uw kennissen, vrienden en familie om voor de kerstgedachte geld over te maken naar NL42 RABO 0350072590 t.n.v. Transparency International Nederland.
  4. Wordt structurele donateur via deze pagina.

December FundraisingmaandDe reden dat het belangrijk is om Transparency International te helpen, is omdat er volgens de Wereldbank jaarlijks wereldwijd 1 BILJOEN – dat is duizend miljard – euro verloren gaat aan corruptie. In Europa is dat een bedrag van naar schatting 120 miljard euro. U verliest dus jaarlijks 236 euro aan corruptie; op een heel leven is dat bijna 20.000 euro! En dit is slechts een schatting op basis van bekende gevallen van corruptie. Het werkelijke bedrag ligt dus waarschijnlijk nog veel hoger.

Stelt u zich eens voor dat deze middelen op de juiste plekken terecht zouden komen!

Met uw hulp kunnen we u en miljoenen anderen helpen in de strijd tegen corruptie. Om onafhankelijk te kunnen opereren heeft Transparency International alle hulp heel hard nodig.

Bekijkt u voor verdere december inspiratie het volgende verhaal, verteld door Peter Eigen, een van de oprichters van Transparency International:

Steun ons en werk samen aan een eerlijke toekomst – Transparency International Nederland