Onderzoek naar anti-corruptie beleid bedrijven

Anne Scheltema BeduinExtern nieuws, Feature, Internationaal, Media, Onderzoeken

Amsterdam, 15 januari 2016 – Kroll, een bedrijf dat zich bezig houdt met compliance en risico-analyses op het gebied van corruptie en witwassen, vraagt uw inbreng voor het onderzoek ‘2016 Anti-Bribery and Corruption Benchmarking Survey’, waarin de staat van anti-corruptie activiteiten en programma’s bij bedrijven wordt geanalyseerd. Dit doet Kroll samen met het Ethisphere Institute, een instituut dat zich bezig houdt met het bevorderen van ethisch gedrag binnen het bedrijfsleven.

In maart zullen de resultaten van het onderzoek gepubliceerd worden. Ingegaan zal worden op trends en best practices op het gebied van het ontwikkelen, managen en vastleggen van een effectief anti-corruptie beleid.

Meedoen aan het onderzoek

Het onderzoek duurt niet langer dan 15 minuten en uw bijdrage blijft anoniem. Het onderzoek kan ook op uw mobiele apparaat ingevuld worden.

Naar het onderzoek.

Deelnemers ontvangen in het voorjaar van 2016 een digitale versie van het rapport. TI-NL zal hier ook aandacht aan besteden.