Doelen December Fundraising Maand gehaald!

Anne Scheltema BeduinAbout Us, Feature, Kwesties, Nationaal, Organisatie, Uncategorized

Amsterdam, 14 januari 2016 – In de laatste maand van 2015 heeft Transparency International Nederland de December Fundraising Maand gelanceerd. Hier volgt een korte update van de behaalde doelen van deze actie.

Facebook in december

De Facebook-pagina heeft 100 extra likes ontvangen! Dit is 17.8% van het totaal aantal personen dat ons in 2015 heeft geliked. We hebben dus meer dat twee keer zo hoog gescoord als gemiddeld per maand. Hiermee zijn we een stapje dichter bij ons doel om bekender te worden in Nederland en corruptie te bestrijden.

Donaties december

Ook hebben we een geweldig bedrag van 2.200 euro opgehaald tijdens de December Fundraising Maand. Dit bedrag ligt hoger dan onze doelstelling en is het directe resultaat van uw steun. Door deze donaties zijn wij in staat de strijd tegen corruptie in Nederland voort te zetten en onafhankelijk te blijven.

Transparency International Nederland bedankt u heel hartelijk voor uw hulp en inzet voor onze organisatie. Afgelopen maand hebben wij samen met u gewerkt aan een eerlijke toekomst. Wij hopen deze samenwerking in 2016 te kunnen voortzetten!

DecemberFollowUp (1)