lens, strand, hand

Allard Prize Fotocompetitie: moed en leiderschap in de bestrijding van corruptie

Anne Scheltema BeduinAankondigingen, Algemeen, Extern nieuws

Amsterdam, 9 april 2018 – Met dit bericht delen we de nieuwe fotocompetitie van de University of British Columbia in Vancouver, Canada. De Allard Prize for International Integrity is een halfjaarlijkse competitie. In de competitie staan moed en leiderschap in corruptiebestrijding centraal. Hierbij zijn het versterken van de rechtsstaat, het stimuleren van transparantie en mensenrechten de voornaamste onderwerpen binnen dit thema.

Allard Prize fotocompetitie

Met de competitie worden fotografen van over de hele wereld aangemoedigd om hun foto’s die dit thema reflecteren in te sturen. Het is toegestaan om per persoon meerdere foto’s in te zenden.

Voorgaande winnende foto’s hadden onder andere betrekking op de Jemenitische burgeroorlog en mensenhandel. Een overzicht van winnende inzendingen van eerdere edities is terug te vinden op de website van de Allard Prize.

Winnende fotografen kunnen rekenen op CND $1,000. Hiernaast wordt hun foto zes maanden prominent op de Allard Prize website getoond en wordt de foto opgenomen in het online archief.

Heeft u een foto die het thema van de fotocompetitie benadrukt? Wij nodigen u dan van harte uit om deze voor 2 mei in te sturen.

Voor verdere vragen over de competitie en de voorwaarden verwijzen wij u graag door naar de Allard Prize website.