De nieuwe Civis Mundi – thema: corruptie en integriteit

Anne Scheltema BeduinExtern nieuws, Media, Nationaal, News, Nieuws

Amsterdam, 13 april 2015 – Graag wijzen wij u op de links naar de artikelen die zijn gepubliceerd in het e-magazine Civis Mundi, nummer 30, met het thema ‘Corruptie & Integriteit’.

Allereerst treft u aan een artikel van Erwin van de Pol, Corruptie en macht: de praktijk in vijf aspecten. De vraag die hij beantwoordt is: wat zijn met name de factoren die corruptie in de hand werken?

Daarna volgt een artikel van Michel van Hulten, Witwasserij in het groot. Show how UK property launders the wealth of the global corrupt. Als bijlag treft u het TI-UK rapport: Corruption on your doorstep: how corrupt capital is used to buy property in the UK). Hoe gaat dat in de Randstad?

Tenslotte treft u een overzicht van alle corruptie-gerelateerde artikelen verschenen in Civis Mundi (www.civismundi.nl) sinds de introductie in 2012 van het thema ‘Corruptie & Integriteit’ in het e-magazine.