Transparency International Nederland heeft een nieuw kantoor

Anne Scheltema BeduinAbout Us, Feature, Intern nieuws, Nationaal, News, Nieuws, Uncategorized

Amsterdam, 10 april 2015 – Vanaf 1 april 2015 heeft Transparency International een nieuw kantoor in Amsterdam. Het nieuwe kantoor bevindt zich in het Tropeninstituut van het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) in Amsterdam. Het Tropeninstituut biedt een inspirerende en internationale werkomgeving en huisvest een bijzondere community van toegewijde kenniswerkers die samen wereldwijd impact hebben op kwesties als gezondheidszorg, duurzame economische ontwikkeling, interculturele samenwerking en biomedisch onderzoek. Ook Transparency International Nederland behoort nu tot die community!

Het nieuwe adres is:

Mauritskade 63
1092 AD Amsterdam
Kamer SB-8

Voorlopig blijft het telefoonnummer nog 06-42125222.