Meetbaarheid van soft controls

Anne Scheltema BeduinEvenementen, Extern nieuws, Kwesties, Nationaal, News, Nieuws, Wetgeving

Amsterdam, 12 augustus 2016 – Op dinsdag 6 december aanstaande houdt het Risk & Compliance Platform Europe, in samenwerking met diverse partners waaronder Transparency International Nederland (TI-NL), een conferentie over de meetbaarheid van ‘soft controls’. Leden van Transparency International Nederland kunnen zich nu met korting inschrijven voor dit congres.

Waarom dit congres? Uit onderzoek blijkt dat wanneer er binnen organisaties (zowel bij financials als bij corporates) meer aandacht vanuit de top besteed wordt aan goed gedrag en cultuur, er aanzienlijk minder issues spelen rond risico en compliance. Ook neemt het bedrijfsresultaat als gevolg daarvan toe. Dat klinkt natuurlijk mooi, maar blijft enigszins vaag. Hoe meet je immers die “soft controls”? Op het komende Behavioral Risk Congres 2016 worden concrete tools aangereikt om deze écht meetbaar te maken.

Programma

Het programma van het Behavioral Risk Congres 2016 heeft als thema “Meetbaarheid van soft controls”.  Meer details over het programma vindt u via deze link. De opzet van het congres is bij uitstek interactief, met de inzet van moderatoren. De voertaal van het congres is Nederlands. Het programma begint exact om 15.45 uur en wordt afgesloten met het Professorendebat over de meetbaarheid van “soft controls”, tijdens het networking diner.

Inschrijven kan via deze link. Leden van Transparency International Nederland kunnen de kortingscode TIBaarn gebruiken, voor en korting van 50 euro.