Behavioral

Behavioral Risk Congres 2017: gedrag en strategie in de 21ste eeuw

Lotte RooijendijkAlgemeen, Evenementen, Feature, Integriteit, Nationaal, Nieuws

Amsterdam, 14 september 2017 – Op dinsdag 28 november 2017 zal op initiatief van het Risk & Compliance Platform Europe het Behavioral Risk Congres plaatsvinden. Het thema van dit congres is “Gedrag en strategie in de 21ste eeuw”. Het congres begint met Prof. dr. Mijntje Lückerath en wordt afgesloten door Paul Koster met een networking diner. Transparency International Nederland is partner van dit event en daarom kunnen leden van TI-NL zich nu met €50 korting inschrijven voor dit congres. U bent vanaf 15:00 uur van harte welkom in de Brasserie van Landgoed Groot Kievitsdal te Baarn.

Meer dan 170 geïnteresseerde deelnemers rond het onderwerp “Meetbaarheid van soft controls” waren begin december vorig jaar aanwezig op het Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn bij de eerste editie van het Behavioral Risk Congres, een nieuw initiatief van het Risk & Compliance Platform Europe. Waarom werd dit Congres georganiseerd? Uit onderzoek blijkt dat het belangrijk is dat er binnen organisaties (financials, corporates, maar ook bij de overheid) door de top aandacht wordt besteed aan goed gedrag en cultuur, waardoor aanzienlijk minder issues spelen rond risico en compliance, met als gevolg een toename van het bedrijfsresultaat.

Programma Behavioral Risk Congres

Het programma van het Behavioral Risk Congres 2017 op dinsdag 28 november aanstaande begint exact om 15.45 uur met als eerste keynote  Prof. dr. Mijntje Lückerath-Rovers, vervolgens Dr. Gert de Jong en Desiree Meurs en wordt afgesloten met de keynote van Paul Koster, directeur VEB (Vereniging van Effectenbezitters) tijdens het networking diner. Het thema dit jaar is “Gedrag en strategie in de 21 ste eeuw.” Meer informatie over het volledige programma en de sprekers treft u hier.

U kunt zich online inschrijven voor dit congres. Leden van Transparency International Nederland ontvangen een korting van €50. De kortingscode kunt u aanvragen via communicatie@transparency.nl